Tietoa ja ohjeita


1. Vihkiminen ja juhliminen
Laura ja Pekka vihitään Turun maistraatissa 29.6.2007 todistajien ollessa paikalla. Lauantaina 30.6.2007 liitto siunataan Turun Maarian kirkossa, jonne ovat kaikki tervetulleita. Siunaamisen jälkeen juhlat jatkuvat Maskussa Kiisan-Pirtillä. Kartta kirkkoon ja juhlapaikalle tästä.

2. Ilmoittautuminen
Ilmoitathan tulostasi tai mahdollisesta esteestä viimeistään 31.5.2007, jotta osaamme varata tarpeeksi istumapaikkoja ja ruokaa jokaiselle. Ilmoittautumisia ottaa vastaan Kristiina Arola puh. 0400 535 751, Tiina Vainikainen puh. 050 348 5323, Laura Vainikainen (laura.vainikainen(a)gmail.com) ja Pekka Arola (pekka.arola(a)mbnet.fi). Lisäksi voit ilmoittautua ilmoittautumissivulla.

3. Merkittävät luottamustoimet
Luottamustoimissa toimivat bestmaneinä Jonni Henttinen ja Arto Laitinen. Kaasoina toimivat Mari Kaunisto, Taija Lehtinen, Minna Suvivuo ja Sari Pöhö.

4. Lahjalista
Ensisijaisesti toivomme kartutusta häämatkakassaamme (tili nro. 430911-299732). Jos kuitenkin haluatte muistaa meitä lahjalla, lahjalistaa pitää hallussaan Tiina Vainikainen puh. 050 348 5323. Voit myös katsoa ja varata listasta oman lahjasi osoitteessa http://lahjalista.mtv3.fi. Etusivulla valitset häät-kohdasta "avaa lista", jonka jälkeen kirjoitat sekä morsiamen, että sulhasen sukunimen niille varattuihin kenttiin. Näiden lisäksi numerokenttiin asetetaan vielä juhlapäivä eli 30.6.2007. Jos listan käytössä ilmenee ongelmia, ota yhteyttä Tiina Vainikaiseen.

5. Ruokailu
Mikäli sinulla on ruoka-aineallergioita, ole hyvä ja kerro niistä ilmoittautumisen yhteydessä, jotta kaikille löytyisi sopivaa ruokaa. Pitopalvelun mukaan kaikki ruuat ovat vähälaktoosisia.

6. Ohjelman esittäminen ja puheet
Jos haluat pitää juhlakaluille ja vieraille puheen tai viihdyttää juhlaväkeä ohjelmanumerolla, ilmoitathan niistä hyvissä ajoin kaasoille Mari Kaunistolle (mhkaun(a)utu.fi) tai Sari Pöhölle (sari.poho(a)student.diak.fi).

7. Musiikki
Musiikista vastaa illan aikana tanssiorkesteri Pohjantähti. Häävalssin jälkeen kehotamme kaikkia tanssimaan tai ainakin heilumaan tanssilattialla ankarimman kautta.

8. Opasteet
Kirkolta juhlapaikalle on tien varsilla opasteita. Etäisyys Maarian kirkolta Kiisan-Pirtille on noin 19km ja matkaan kuluu auton kanssa noin 15 minuuttia.

9. Yöpyminen Turussa
Mikäli aiot yöpyä Turussa, kannattaa yöpaikka varata ajoissa. Lähellä siunauskirkkoa on esimerkiksi Hotelli ja Hostelli Linnasmäki. Keskustasta löytyvät tietenkin isommatkin hotellit kuten esimerkiksi Sokos Hotel Hamburger Börs ja Scandic Julia tai Scandic Plaza.